William van Wijngaarden (1988) is sinds maart 2017 als advocaat aan ons kantoor verbonden. Daarvoor was hij werkzaam als advocaat bij een kantoor in het midden van het land. Vanaf het begin van zijn carrière heeft hij zich beziggehouden met het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. In 2019 rondde hij de specialisatie-opleiding arbeidsrecht af aan de Grotius Academie.

Specialisme

Arbeidsrecht

William houdt zich bezig met alle facetten van het arbeidsrecht. Hij adviseert en procedeert onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsongeschiktheid, disfunctioneren en concurrentie- en relatiebedingen. Zowel werkgevers als werknemers staat hij ter zijde. 

Ondernemingsrecht

Daarnaast is William actief in het ondernemingsrecht. Hij staat ondernemers bij met name op het terrein van aansprakelijkheid, contracten en incasso’s.

Van nature heeft William een heldere en nuchtere kijk op de zaak en adviseert hij praktisch en to the point. Doelgericht en gedreven haalt William alles uit de kast om het beste resultaat voor zijn cliënt te bereiken. Hij houdt zich daarbij voor ogen dat een regeling in der minne vaak de voorkeur verdient boven een proces. Indien nodig schroomt hij echter niet om een zaak aan de rechter voor te leggen.

Secretaresses: Miriam Bakker (maandag, dinsdag en vrijdag).

Clienten over William

  • De heer van Wijngaarden is zeer betrokken en zeer kundig in het juist verwoorden van onze wensen. Hele fijne advocaat om mee te werken.