Mylène Blok is ruim 15 jaar werkzaam als allround jurist en sinds 2017 als advocaat.

Mylène paart juridische expertise en analytisch denkvermogen aan creativiteit en daadwerkelijke interesse in de mens achter het geschil. Gewapend met deze eigenschappen doet zij al het mogelijke om een oplossing te vinden die past bij uw situatie. Of u een geschil heeft of slechts uw rechtspositie wilt bepalen, Mylène staat u graag bij. Zij is betrokken en gaat verder dan alleen het verlenen van juridische bijstand zonder daarbij de processtrategie en de belangen die er spelen uit het oog te verliezen.

Specialisme

Vastgoed- en arbeidsrecht

Mylène houdt zich voornamelijk bezig met (koop)contracten, aansprakelijkheidskwesties en individuele- en collectieve ontslagzaken. Ook voor advies over of geschil in geval van (niet nakomen van) verplichtingen bij arbeidsongeschiktheid (sociaal zekerheidsrecht) kunt u bij Mylène terecht.

Mylène heeft gedegen kennis van zaken waar het gaat om wanprestatie, (verborgen) gebreken, ontbinding, schadevergoeding, disfunctioneren of reorganisaties maar ook bijvoorbeeld omtrent het opstellen (en toetsen) van (arbeids-)contracten, vaststellingsovereenkomsten en algemene voorwaarden.

Mylène heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het arbeidsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder hoofdrechtsgebied.

  • Mylène Blok
    Mylène Blok