In Actueel

logo scheidingscafeScheidingscafé Gouda

Wie in een scheidingssituatie terecht komt, heeft vaak het gevoel in een rollercoaster te zijn beland. Er is teleurstelling, verwarring, onzekerheid en misschien ook wel opluchting. Ondanks al deze emoties moeten er ook zaken geregeld worden, maar waar moet u beginnen? Voor deze situatie wordt het Scheidingscafé georganiseerd.

Dit jaar wordt het Scheidingscafé georganiseerd bij Bos Van Eck Advocaten aan de Wachtelstraat 52 te Gouda en wel op:

16 mei 2019
3 oktober 2019
28 november 2019

Het Scheidingscafé is een informatieve avond waar u terecht kunt met al uw vragen over een scheiding, variërend van het welzijn van de kinderen en het ouderschapsplan, tot de woning en de financiële afwikkeling. Uiteraard bent u ook welkom indien u in het verleden gescheiden bent en vragen heeft over de wijzigingen van de alimentatie, het convenant of het ouderschapsplan. Ook voor al uw vragen over mediation bent u welkom tijdens het scheidingscafé.
U kunt van 19.30 tot 21.00 uur vrijblijvend en kosteloos binnen lopen bij Bos Van Eck Advocaten aan de Wachtelstraat 52 te Gouda. 

In informele sfeer kunt u uw vragen stellen aan verschillende deskundigen. Naast de twee gespecialiseerde advocaat-mediators van Bos Van Eck Advocaten (Patricia van Eck en Nicole van Leeuwen), zijn een notaris (Dirk Jan Blok), een makelaar (Ferdinand Jelten van Viavesta Makelaars & Adviseurs), een psycholoog (Marjolein Willemsen) en een hypotheekadviseur (René Slangen van Slangen Hypotheekadvies) aanwezig.

Recommended Posts