In Actueel

Op donderdag 8 november a.s. wordt weer het Scheidingscafé in Gouda georganiseerd in de Chocoladefabriek (Klein Amerika 20).logo scheidingscafe

Wie in een scheidingssituatie terecht komt, heeft vaak het gevoel in een rollercoaster te zijn beland. Er is teleurstelling, verwarring, onzekerheid en misschien ook wel opluchting. Ondanks al deze emoties moeten er ook zaken geregeld worden, maar waar moet u beginnen? Voor deze situatie wordt het Scheidingscafé georganiseerd.

Het Scheidingscafé is een informatieve avond waar u terecht kunt met al uw vragen over een scheiding, variërend van het welzijn van de kinderen en het ouderschapsplan, tot de woning en de financiële afwikkeling. Uiteraard bent u ook welkom indien u in het verleden gescheiden bent en vragen heeft over de wijzigingen van de alimentatie, het convenant of het ouderschapsplan. Ook voor al uw vragen over mediation bent u welkom tijdens het scheidingscafé.
U kunt van 19.30 tot 21.00 uur vrijblijvend en kosteloos binnen lopen in de Chocoladefabriek te Gouda (Klein Amerika 20). De gesprekken vinden plaats in de Steenlandzaal, zodat uw privacy zoveel mogelijk gewaarborgd wordt.

In informele sfeer kunt u uw vragen stellen aan verschillende deskundigen. Naast de twee gespecialiseerde advocaten van Bos Van Eck Advocaten Mediators (Patricia van Eck en Nicole van Leeuwen), zijn een notaris (Dirk Jan Blok), een makelaar (Ferdinand Jelten van Viavesta Makelaars & Adviseurs), een psycholoog (Marjolein Willemsen) en een hypotheekadviseur (René Slangen van Slangen Hypotheekadvies) aanwezig.

Recommended Posts