In Actueel

Wie in een scheidingssituatie terechtkomt, heeft vaak het gevoel in een rollercoaster te zijn beland. Er is teleurstelling, verwarring, onzekerheid en misschien ook wel opluchting. Ondanks al deze emoties moeten er ook zaken geregeld worden, maar waar moet u beginnen? Voor deze situatie wordt het Scheidingscafé georganiseerd.
Het Scheidingscafé is een informatieve avond waar u terecht kunt met al uw vragen over een scheiding, variërend van het welzijn van de kinderen en het ouderschapsplan, tot de woning en de financiële afwikkeling. Uiteraard bent u ook welkom indien u in het verleden gescheiden bent en vragen heeft over de wijzigingen van de alimentatie, het convenant of het ouderschapsplan. Ook voor al uw vragen over mediation bent u welkom tijdens het scheidingscafé.

Op dinsdagavond 7 september 2021 kunt u tussen 19.30 tot 21.00 uur vrijblijvend en kosteloos terecht met uw vragen bij Bos Van Eck Advocaten Mediators te Gouda (Wachtelstraat 52). Belt u ons vooraf om een afspraak in te plannen? 0182-541444.

Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen, houden 1,5 meter afstand, zullen u geen hand geven en verzoeken u vriendelijk niet te komen als u klachten heeft.

In informele sfeer kunt u uw vragen stellen aan verschillende deskundigen: advocaten-mediators (Patricia van Eck, Nicole van Leeuwen en Elise Sondorp van Bos Van Eck Advocaten Mediators), een notaris (Dirk Jan Blok Notaris, een hypotheekadviseur (René Slangen van Slangen Hypotheekadvies) en een psycholoog, gezins- en relatietherapeut (Marjolein Willemsen, Willemsen Psychologiepraktijk).

 

RECENTE BERICHTEN