In Vacatures

Bos Van Eck Advocaten Mediators is per direct op zoek naar een ervaren en gedreven advocaat-medewerker of gevorderde advocaat-stagiaire om tijdelijk onze personen- en familie- en erfrechtpraktijk te versterken tijdens het zwangerschapsverlof van een van onze advocaten.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste advocaat die ervaring heeft op het gebied van het personen-, familie-, en erfrecht. Je hebt bij voorkeur de vFAS-opleiding afgerond en bent mediator. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het adviseren en procederen in echtscheidings- en aanverwante zaken, met alles wat daarbij komt kijken. Als mediator help je beide partners om in overleg afspraken te maken over de gevolgen van hun echtscheiding. Wij zoeken een professional die staat voor kwaliteit.

Wie zijn wij?

Bos Van Eck Advocaten Mediators is een middelgroot kantoor met zes advocaten. Vanuit Gouda leveren wij diensten aan ondernemingen, onderwijs- en zorginstellingen en particulieren door het gehele land. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij hechten veel waarde aan een goede relatie met de cliënt.

Wat kun je van ons verwachten?

Een informeel kantoor met een praktische no-nonsense aanpak gecombineerd met gezelligheid. Ons kantoor is gevestigd in een modern gerenoveerd voormalig kaaspakhuis en heeft een warme uitstraling. Wij vinden het leuk om twee keer per week met elkaar koffie te drinken en de feestcommissie regelt diverse activiteiten. Dit varieert van een kookworkshop tot een borrel. Wij vinden het belangrijk om professionaliteit en betrokkenheid en aandacht voor elkaar en de cliënt te combineren.

Uiteraard bieden wij een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket:

  • een passend salaris (afhankelijk van onder meer je werkervaring);
  • vakantiedagen naar behoefte;
  • reiskosten of fietsregeling;
  • een iPhone of Samsung telefoon;
  • een goede work-life balance;
  • indien de samenwerking wederzijds bevalt, behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

Meer informatie of solliciteren?

Neem voor meer informatie contact op met mr. Patricia van Eck-Molenaar (0182 541 444) of stuur een sollicitatiebrief met motivatie en cv naar info@bosvaneck.nl

RECENTE BERICHTEN