In Vacatures

Bos Van Eck Advocaten Mediators is per direct op zoek naar een ervaren advocaat-medewerker ondernemingsrecht.

Wie zoeken wij?

Een ambitieuze, ondernemende en commercieel ingestelde advocaat-medewerker met ervaring op het gebied van ondernemingsrecht, contracten- en verbintenissenrecht. Wij zoeken een professional die een sparringpartner is voor onze cliënten. Je kan onder ander helder adviseren over verhoudingen tussen aandeelhouders, commerciële contracten, financieringen en zekerheden en je bent trefzeker in de rechtszaal. Daarnaast kan je goed samenwerken met collega’s in juridische kwesties die twee of meer rechtsgebieden overlappen.

Wie zijn wij?

Bos Van Eck Advocaten Mediators is een middelgroot kantoor met zes advocaten. Vanuit Gouda leveren wij diensten aan ondernemingen, onderwijs- en zorginstellingen en particulieren door het gehele land. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij hechten veel waarde aan een goede relatie met de cliënt.

Wat kun je van ons verwachten?

Een informeel kantoor met een praktische no-nonsense aanpak gecombineerd met gezelligheid. Ons kantoor is gevestigd in een modern gerenoveerd voormalig kaaspakhuis en heeft een warme uitstraling. Wij vinden het leuk om twee keer per week met elkaar koffie te drinken en de feestcommissie regelt diverse activiteiten. Dit varieert van een kookworkshop tot een borrel. Wij vinden het belangrijk om professionaliteit en betrokkenheid en aandacht voor elkaar en de cliënt te combineren.

Uiteraard bieden wij een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket:

  • een afwisselende baan met mooie cliënten, waaronder bouwbedrijven, adviesbureaus en particuliere investeerders;
  • ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
  • samenwerken in een gedreven en enthousiast team;
  • een passend salaris (afhankelijk van onder meer je werkervaring);
  • een bonusregeling;
  • vakantiedagen naar behoefte;
  • reiskosten of fietsregeling;
  • een iPhone of Samsung telefoon;
  • een goede work-life balance. 

Meer informatie of solliciteren?

Neem voor meer informatie contact op met mr. Margreet Bos-Steenbergen (0182 541 444), of stuur een sollicitatiebrief met motivatie en cv naar info@bosvaneck.nl.

RECENTE BERICHTEN