In Vacatures

Ben jij een ervaren advocaat-medewerker vastgoed- en omgevingsrecht, dan bieden wij jou een uitdagende advies- en procespraktijk in een professionele en inspirerende kantooromgeving. In verband met het vertrek van één van onze kantoorgenoten, komt er op korte termijn een volledige vastgoedpraktijk vrij.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Gouda en legt zich met een team van zeven advocaten toe op het arbeidsrecht, vastgoed- en omgevingsrecht, ondernemingsrecht en het personen-, familie- en erfrecht. Wij werken onder andere voor brancheorganisaties, woningbouwverenigingen, landelijke- en regionale bedrijven.

Heb je ervaring op het gebied van het vastgoed- en omgevingsrecht, ben je ambitieus, ondernemend en commercieel ingesteld en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan!

Wij bieden jou goede arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te specialiseren en een informele werkcultuur. Parttime werken is bespreekbaar.

Enthousiast? Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae naar bos@bosvaneck.nl. Heb je vragen, bel dan met Margreet Bos op telefoonnummer 0182-541444.

Bos Van Eck Advocaten & Mediators
Wachtelstraat 52
2802 EV Gouda

RECENTE BERICHTEN