In Vacatures

Bos Van Eck Advocaten Mediators is per direct op zoek naar een enthousiaste secretaresse met affiniteit voor het debiteurenbeheer.

Als juridisch secretaresse ben je de rechterhand van de advocaat. Je ondersteunt de advocaat onder andere door (proces)stukken en correspondentie uit te werken, de agenda en mailbox te beheren en termijnen te bewaken. Verder zorg je ervoor dat de (digitale) dossiers steeds up-to-date zijn. Je onderhoudt contact met cliënten, wederpartijen en de rechtbank. Ook vind je het leuk om cliënten te ontvangen, kennissessies en workshops te organiseren en allerlei andere voorkomende zaken te regelen. Verder vind je het leuk om je bezig te houden met het debiteurenbeheer. Zo controleer je betalingen, verstuur je herinneringen en tref je eventueel betalingsregelingen. Waar nodig stel je een incassodagvaarding op.

Wie zoeken wij?

Je hebt bij voorkeur al enkele jaren relevante secretariële werkervaring in de advocatuur. Je bent collegiaal en representatief, werkt accuraat, efficiënt en klantgericht. Je weet van aanpakken en je vindt het leuk om te werken in een dynamische werkomgeving. Ook heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je bent in het bezit van een Havo- of VWO-diploma en hebt bij voorkeur een opleiding voor juridisch secretaresse afgerond. Je bent beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Wij bieden een dienstverband van 20 tot 32 uur per week.

Wie zijn wij?

Bos Van Eck Advocaten Mediators is een middelgroot kantoor met zes advocaten. Vanuit Gouda leveren wij diensten aan ondernemingen, onderwijs- en zorginstellingen en particulieren door het gehele land. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij hechten veel waarde aan een goede relatie met de cliënt.

Wat kun je van ons verwachten?

Een informeel bedrijf met een praktische no-nonsense aanpak gecombineerd met gezelligheid. Ons kantoor is gevestigd in een modern gerenoveerd voormalig kaaspakhuis en heeft een warme uitstraling. Wij vinden het leuk om twee keer per week met elkaar koffie te drinken en de feestcommissie regelt diverse activiteiten. Dit varieert van een kookworkshop tot een borrel. Wij vinden het belangrijk om professionaliteit en betrokkenheid en aandacht voor elkaar en de cliënt te combineren.

Uiteraard bieden wij een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket:

  • een passend salaris (afhankelijk van onder meer je werkervaring);
  • ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van opleidingen of cursussen;
  • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • reiskosten of fietsregeling.

Meer informatie of solliciteren?

Neem voor meer informatie contact op met onze chef de bureau, Afke Schaap (0182 541 444), of stuur een sollicitatiebrief met motivatie en cv naar info@bosvaneck.nl

RECENTE BERICHTEN