Elise Sondorp studeerde Nederlands Recht en Jeugdcriminologie op de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2011 is zij beëdigd tot advocaat en vanaf dat moment had zij jarenlang een algemene praktijk bij een Rotterdams kantoor.
Na een aantal jaar heeft zij de overstap gemaakt naar een adviesbureau om te werken als onderzoeker en adviseur op het gebied van jeugdbescherming en complexe scheidingen. Zij adviseerde en trainde onder andere jeugdbeschermers en deskundigen die betrokken zijn bij complexe scheidingen.
De advocatuur bleef haar trekken en in 2021 is zij opnieuw beëdigd tot advocaat. Elise is een enthousiaste en betrokken advocaat met een sterke voorliefde voor het personen- en familierecht. Elise heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het personen- en familierecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder hoofdrechtsgebied.

Specialisme

Personen- en familierecht
Elise heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. U kunt haar benaderen voor vragen over uiteenlopende kwesties die samen hangen met een (echt)scheiding. Met haar jarenlange ervaring en betrokkenheid bij complexe scheidingen kunt u bij Elise terecht voor vraagstukken over ouderlijk gezag, een omgangsregeling of zorgverdeling, (kinder)alimentatie, het opstellen van een ouderschapsplan, maar ook voor de complexere situaties waarbij sprake is van (dreigend) contactverlies of ouderverstoting (oudervervreemding).

Secretaresses: Miriam Bakker (maandag, dinsdag en vrijdag) en Carola de Waal (woensdag, donderdag en vrijdag)

Cliënten over Elise

  • Ik ben zeer tevreden over mijn advocaat, Elise Sondorp, zij heeft naar mijn mening zeer goede verweerschriften geschreven met verwijzingen naar wetsartikelen en uitspraken van de Hoge Raad, waarbij ik nu weet wat mijn rechten en plichten zijn.

  • Bijzonder bedankt dat u mij heeft bijgestaan in dit scheidingsproces, uw processtukken waren voor mij duidelijk en hebben mij geholpen meer inzicht te krijgen in deze materie.

  • De ideale combinatie van deskundigheid, ervaring en betrokkenheid.

  • Hartelijk dank voor je inzet en alle hulp die je hebt geboden. Ik heb het altijd als uiterst prettig ervaren hoe je mij hebt bij gestaan.