Weet waar u recht op hebt.

Home » Expertise » Personen- en familierecht

Personen- en familierecht

Als u gaat trouwen, samenwonen, een geregistreerd partnerschap aangaat of kinderen krijgt of adopteert, krijgt u met wettelijke regels te maken. Daarvan bent u zich misschien pas bewust als uw relatie eindigt en er van alles geregeld moet worden: een scheiding grijpt niet alleen emotioneel diep in maar heeft ook gevolgen voor (de relatie met) uw kinderen, uw onderneming, uw huis en voor uw inkomen voor nu en later. Deze zaken vallen onder het personen- en familierecht.

De sectie Personen- en familierecht van ons kantoor bestaat uit gespecialiseerde advocaten: Patricia van Eck, Nicole van Leeuwen en Elise Sondorp. Patricia en Nicole zijn lid van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en staan daarmee voor betrokkenheid en kwaliteit. Voor meer informatie over vFAS: zie www.vfas.nl.

Patricia is daarnaast ook overlegscheidingsadvocaat (Vereniging van Collaborative Professionals) en zij is MfN-mediator. Voor meer informatie over VVCP: zie www.vvcp.nl en voor meer informatie over MfN: zie www.mfnregister.nl.

 

ADVOCATEN