Heeft u al een huisadvocaat?

Home » Expertise » Contracten- en Ondernemingsrecht

Contracten- en ondernemingsrecht

Bij ondernemen komt heel wat kijken. Voor u misschien een open deur, maar daarom niet minder waar. Om uw zaken goed voor elkaar te hebben en te houden, hoort u een zekere mate van kennis te hebben van het recht. De maatschappij wordt steeds ingewikkelder en als ondernemer moet u daarin mee. De overheid, uw klanten, uw personeel, uw bank en al uw andere contractspartijen verwachten dat u uw zaakjes op orde heeft.

Veel ondernemers vinden het prettig om een huisadvocaat te hebben. Iemand aan wie zij niet hoeven uit te leggen wie ze zijn en wat ze doen, maar die een concreet en praktisch antwoord kan geven op een op dat moment levende vraag: effectief, laagdrempelig en tegen een redelijk tarief.

Als u al zo’n relatie heeft met uw accountant of boekhouder, waarom dan niet met uw advocaat? Wij maken graag vrijblijvend kennis met u, ook op het moment dat u ons misschien nog niet direct nodig heeft. Ons team ondernemingsrecht heeft veelzijdige kennis van de verschillende juridische uitdagingen waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen.

Advocaten