Patricia van Eck is advocaat en partner. Als gespecialiseerd familierechtadvocaat en scheidingsmediator kan zij bogen op een ruime ervaring. Met een warm hart en koel verstand loodst zij haar cliënten al 20 jaar door alle perikelen rond een echtscheiding.

Specialisme

Personen- en familierecht
Zij richt zich met name op de complexe echtscheidingen waarbij ondernemers (directeur besloten vennootschap, eenmanszaken en vof’s) of vrije beroepsbeoefenaren (zoals architecten en medisch specialisten) betrokken zijn. Zij heeft ervaren dat juist ook in deze situaties mediation zich uitstekend leent voor het regelen van de gevolgen van de echtscheiding. Juist als er een onderneming bij de echtscheiding betrokken is, is het van groot belang om alle belangen helder te krijgen en met elkaar te zoeken naar een passende en duurzame oplossing.

Is mediation geen optie, dan kunt u Patricia ook benaderen om u als overlegscheidingsadvocaat bij te staan. Zit zowel een mediation als een overlegscheiding er niet in, dan kan Patricia u met kracht en veel deskundigheid bijstaan als procesadvocaat.

Patricia is lid van de specialisatievereniging voor familierechtadvocaten, de vFAS. Zij is MfN-registermediator en wordt regelmatig door de rechtbank benoemd als mediator. Daarnaast is Patricia lid van de Vereniging voor Collabrative Practice, de vereniging van overlegscheidingsadvocaten. Patricia heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het personen- en familierecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder hoofdrechtsgebied.

Secretaresses: Miriam Bakker (maandag, dinsdag en vrijdag) en Carola de Waal (woensdag, donderdag en vrijdag).