In Actueel

Op dinsdag 8 november 2022 a.s. organiseert ons kantoor een kennissessie met als onderwerp ‘De arbeidsovereenkomst anno 2022’.

Tijdens het eerste deel van de bijeenkomst wordt u aan de hand van een casus bijgepraat over alle do’s en don’ts bij het sluiten van een arbeidsovereenkomst. Zo komen onder andere de volgende vragen aan bod:

  • Hoe zit het ook alweer met de proeftijd?
  • Kun je een werknemer nog laten ‘proefwerken’ voorafgaand aan de arbeidsovereenkomst?
  • Welke modelbepalingen mogen sinds de invoering van de Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden niet meer in de arbeidsovereenkomst worden opgenomen?

In het tweede deel van de bijeenkomst zal worden ingegaan op zieke en arbeidsongeschikte werknemers, waarbij ook situationele arbeidsongeschiktheid en mediation aan de orde zullen komen. Ook zullen diverse actualiteiten en recente rechtspraak worden besproken.

Hebt u specifieke vragen over deze of andere thema’s? Laat het ons weten. Ook tijdens de kennissessie is er volop ruimte voor interactie.

Datum:  Dinsdag 8 november 2022
Adres:    Bos Van Eck Advocaten, Wachtelstraat 52 te (2802 EV) Gouda

Programma
Inloop:             14:30 – 15:00 uur
Presentaties:  15:00 – 17:00 uur (tussendoor korte pauze)
Borrel:             17:00 uur

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: secretariaat@bosvaneck.nl.

Graag tot ziens op 8 november 2022!

RECENTE BERICHTEN
Netwerken en ontmoeten bij Gouwe Zaken 2022 - Bos van Eck Advocaten MediatorsHoogwaardige discussie en vragenronde over arbeidsrechtelijke actualiteiten.