In Actueel

Van Riessen Advocaten ondersteunt de Ondernemersprijs Midden Holland.

Er zijn veel regionale bedrijven betrokken bij de Ondernemers Prijs Midden Holland.

Op maandag 8 januari 2018 vindt de uitreiking van de OndernemersPrijs Midden Holland plaats in de Goudse Schouwburg. Inmiddels zijn de genomineerden bekend gemaakt die kans maken op de prestigieuze ondernemersaward. In de categorie Detailhandel & Horeca zijn dit De Zalm Horeca Groep uit Gouda, Oogzorg Bastiaan Optiek uit Waddinxveen en Slagerij van Rietveld uit gemeente Bodegraven-Reewijk. De MKB-categorie wordt bezet door Carapax IT en Van Munster & Zonen Sanitair uit Gouda en Zilvertron BV uit gemeente Krimpenerwaard. Excent Tandtechniek uit Gouda, Van der Loo Yachtinteriors uit Waddinxveen en LKP PLants uit gemeente Zuidplas zullen strijden om de award in de categorie Grootzakelijk.

Diverse bedrijven en ondernemersverenigingen en de deelnemende gemeentes Gouda, Krimpenerwaard, Reeuwijk-Bodegraven, Zuidplas en Waddinxveen ondersteunen dit jaarlijks terugkerend netwerk evenement. Het is een feestelijke netwerkavond waarbij de gasten nieuwjaarswensen èn visitekaartjes kunnen uitwisselen.

Visser & Visser Accountants & Belastingadviseurs verzorgt dit jaar de financiële checks van alle genomineerde bedrijven en adviseert daarmee de jury. Jaco Slingerland, directielid: “Iedere ondernemer is uniek. Wij bezoeken de genomineerden en bespreken de financiële positie. Iedere ondernemer heeft een ander punt op de horizon waar hij of zij naartoe wil. Dat intrigeert ons. Wij helpen de ondernemer graag.”

Op 8 januari worden alle genomineerden naar en van de Goudse Schouwburg vervoerd door auto’s met chauffeurs van Van Leeuwen Autocenter. Rob den Boer, eigenaar: “Het is altijd machtig interessant om bij bedrijven binnen te kijken en te leren van anderen, van een ambachtelijke slager tot een prachtig internationaal opererend scheepstimmerbedrijf. Mooi om de mensen achter de ondernemingen te leren kennen en een stuk van hun enthousiasme te delen. Ik vind het daarbij gewoon leuk om deze ondernemers in mijn bedrijf te mogen ontvangen en onderdeel te zijn van het feestje wat De Ondernemersprijs heet.”

Van Riessen Advocaten ondersteunt ook de Ondernemersprijs Midden Holland. Margreet Bos, partner, licht toe waarom: “Wij zijn ieder jaar weer onder de indruk van de genomineerde ondernemers. Het is inspirerend om te zien hoe zij hun onderneming tot een succes weten te maken. Op de weg naar succes doen zich ook juridische risico’s voor. Het is belangrijk om die in de hectiek van het ondernemen niet te vergeten. Voorkomen is beter dan genezen. Wij denken daarin graag mee en bieden alle genomineerden een voucher aan waarmee zij kosteloos advies kunnen ontvangen.”

De award uitreiking en nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 8 januari aanstaande kunnen worden bijgewoond. Kaarten voor De Ondernemersprijs Midden Holland zijn verkrijgbaar via www.businesseventmiddenholland.nl.

RECENTE BERICHTEN
Margreet Bos van Bos van Eck Advocaten neemt deel aan 'Advocaat voor de klas'. Dit project, in samenwerking met JuniorJurist Academie en NVvR, helpt leerlingen recht te begrijpen. Bos zal op 19 januari 2018 groep 7 van de Prinses Beatrixschool in Bodegraven informeren over haar vak. De advocaat verzorgt een workshop en helpt leerlingen tijdens een oefenrechtbank.De Tweede Kamer heeft op 21 februari 2017 de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen aangenomen. Dit betekent een verschuiving van kwaliteitsborging van de overheid naar de markt en wijzigingen in het aansprakelijkheidsregime voor bouwende partijen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.