In Actueel

Het jaar 2018 brengt voor ons kantoor een verandering met zich mee. Zoals u wellicht weet heeft Peter van Riessen, samen met Patricia van Eck en Margreet Bos, Van Riessen Advocaten B.V. de laatste jaren uitgebouwd tot een kantoor dat zich kenmerkt door de combinatie van hoogwaardige juridische dienstverlening en een praktische no-nonsense aanpak.

De afgelopen maanden heeft Peter van Riessen zijn werkzaamheden op ons kantoor afgebouwd. Hij heeft besloten om per 1 januari 2018 zijn praktijk voort te zetten in zijn woonplaats Amsterdam. Van Riessen Advocaten B.V. heeft hij daarmee in onze vertrouwde handen achtergelaten.

Wij zetten het advocatenkantoor vanaf 1 maart 2018 met veel enthousiasme en gedrevenheid voort onder de naam Bos Van Eck Advocaten Mediators. Dat doen wij niet alleen, maar samen met een betrokken team van uitstekende advocaten met verschillende specialisaties op het gebied van het ondernemings- en verbintenissenrecht, arbeidsrecht, vastgoed- en omgevingsrecht en het personen- en familierecht.

Wij zijn u ook in 2018 graag van dienst. Belt of mailt u ons gerust als u juridische vragen hebt.

Patricia van Eck             Margreet Bos

RECENTE BERICHTEN
Op verzoek van Koninklijk Onderhoud NL gaf mr. Margreet Bos-Steenbergen kennissessies over de AVG in Zwolle en Rosmalen, beoordeeld met een dikke 8,5.De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) brengt veranderingen in het arbeidsrecht, zoals ontslaggronden cumuleren, aanpassingen in de transitievergoeding en de ketenbepaling. Proeftijd en regels voor payrolling en oproepkrachten worden aangepast. Na internetconsultatie volgen verdere stappen in de wetgevingsprocedure. Bos Van Eck Advocaten Mediators houdt u op de hoogte.