In Actueel
Wie in een scheidingssituatie terechtkomt, heeft vaak het gevoel in een rollercoaster te zijn beland. Er is teleurstelling, verwarring, onzekerheid en misschien ook wel opluchting. Ondanks al deze emoties moeten er ook zaken geregeld worden, maar waar moet u beginnen? Voor deze situatie wordt het Scheidingscafé georganiseerd. Het Scheidingscafé is een informatieve avond waar u terecht kunt met al uw vragen over een scheiding, variërend van het welzijn van de kinderen en het ouderschapsplan, tot de woning en de financiële afwikkeling. Uiteraard bent u ook welkom indien u in het verleden gescheiden bent en vragen heeft over de wijzigingen van de alimentatie, het convenant of het ouderschapsplan. Ook voor al uw vragen over mediation bent u welkom tijdens het scheidingscafé.
Op donderdagavond 29 september 2022 kunt u van 19.00 tot 20.30 uur vrijblijvend en kosteloos binnen lopen bij Bos Van Eck Advocaten Mediators te Gouda (Wachtelstraat 52).
In informele sfeer kunt u uw vragen stellen aan verschillende deskundigen: een advocaat-mediator (Patricia van Eck-Molenaar, Nicole van Leeuwen en Elise Sondorp van Bos Van Eck Advocaten Mediators), een notaris (Dirk Jan Blok Notaris), een hypotheekadviseur (Paul Verspoor van VersGil Financiële diensten Gouda), een makelaar (Karin Kootstra van Viavesta Makelaars) en een psycholoog, gezins- en relatietherapeut (Marjolein Willemsen van Willemsen Psychologiepraktijk)
RECENTE BERICHTEN
Logo van "Gouwe Zaken 2022"