Nicole van Leeuwen is een gedreven en betrokken familierechtadvocaat. Zij heeft in 2012 haar rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Al tijdens haar studie is zij actief werkzaam geweest in de advocatuur en heeft zij de nodige ervaring opgedaan. In januari 2013 is zij beëdigd als advocaat en heeft zich nadien gespecialiseerd in het familierecht. Nicole is lid van de specialisatievereniging voor familierechtadvocaten, de vFAS. Nicole heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het personen- en familierecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder hoofdrechtsgebied.

Specialisme

Personen- en familierecht
U kunt bij Nicole terecht voor uiteenlopende kwesties binnen het personen- en familierecht. Nicole heeft oog voor de emoties van betrokkenen en komt graag op voor de belangen van het kind. Zij heeft een brede ervaring in zaken rondom de kinderen. U kunt bij haar terecht voor procedures over erkenning van uw kind, wijziging van het ouderlijk gezag, kinderalimentatie, zorgverdeling en co-ouderschap. Ook het regelen van uw (echt)scheiding is bij haar in goede handen.

Secretaresses: Miriam Bakker (maandag, dinsdag en vrijdag) en Carola de Waal (woensdag, donderdag en vrijdag).

Cliënten over Nicole

  • 'Heel erg bedankt voor alles! Het was fijn om met jou samen te werken, jij geeft mij het gevoel dat ik gehoord en serieus genomen word, zonder moeilijk en ingewikkeld taalgebruik.'

  • 'Bedankt voor al je inspanningen! Je hulp, rust, kundige adviezen en vooral je geduld heb ik enorm gewaardeerd!'

  • Mevrouw mr. Van Leeuwen heeft mij geholpen met mijn naamswijziging. Dit is geslaagd en hierdoor ben ik weer terug gelukkig als mens en bovenal trots op mijn naam. Wat een fijne meelevende advocaat. Geen betere kunnen wensen.