Sinds mei 2018 is Ruben aan ons kantoor verbonden. Hiervoor werkte hij als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor in de regio Rotterdam. Daarnaast heeft Ruben ervaring opgedaan in het (ruimtelijk) bestuursrecht bij de gemeente Alphen aan den Rijn.

Ruben houdt zich bij Bos Van Eck Advocaten Mediators bezig met het vastgoed- en omgevingsrecht en contracten- en ondernemingsrecht. U kunt voor uiteenlopende vragen binnen deze rechtsgebieden bij hem terecht. Als enthousiaste en gedreven advocaat zet hij graag de extra stap die nodig is om het gewenste resultaat te behalen.

Specialisme

Huurrecht
Ruben heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het huurrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Secretaresse: Afke Schaap

Cliënten over Ruben

  • Betrokken, vriendelijk, toegankelijk, emphatisch, meedenkend. Een geweldige advocaat!

  • Ik heb een zeer goede ervaring gehad. Ruben Maassen heeft me enorm goed begeleid. Ruben heeft mij goed bijgestaan en was resultaatgericht, dacht mee en gaf me het juiste advies. Ook luisterde hij goed naar wat ik wilde en nam zijn tijd om mij te helpen. Ben hem enorm dankbaar en raad hem zeker aan!

  • Ruben Maassen was zeer benaderbaar en erg duidelijk in zijn informatie en/of uitleg. Hij heeft mijn belangen zeer goed behartigd en dankzij zijn expertise heeft hij het tot een goed einde gebracht.