In Actueel

Bos Van Eck Advocaten Mediators is op 1 januari 2019 verhuisd van het Klein Amerika naar het voormalig kaaspakhuis van De Producent aan de Wachtelstraat in Gouda.

De nieuwe locatie kun je met goed recht iconisch noemen. In 2018 was het rijksmonument namelijk zowel winnaar van de Iconic Award als van de Nationale Staalprijs. Het pand met zijn historie van kaas is daarmee enerzijds heel Gouds maar heeft tegelijkertijd een allure die ook buiten Gouda opvalt. Dat past helemaal bij Bos Van Eck Advocaten Mediators dat nadrukkelijk geworteld is in Gouda, maar door haar hoogwaardige juridische dienstverlening ook veel klanten uit de wijde omtrek aan zich weet te verbinden.

RECENTE BERICHTEN
In 2019 trad de Wet invoering extra geboorteverlof in werking, verlengde partnerverlof van 2 naar 5 weken, adoptie- en pleegzorgverlof van 4 naar 6 weken. [Stb. 2018, 452]De discussie over slapende dienstverbanden laait op door de compensatieregeling voor transitievergoedingen. Rechtbanken zijn verdeeld over verplichte opzegging bij langdurige arbeidsongeschiktheid. De Hoge Raad moet nog uitspraak doen.