In Actueel

Vrijdag 11 september 2020 is de ‘Dag van de Scheiding’.

Eén op de drie huwelijken strandt. De vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) heeft de ‘Dag van de Scheiding’ ingesteld om de aandacht te richten op de noodzaak van een goede begeleiding bij scheiden.
Op vrijdag 11 september 2020 kan iedereen die meer wil weten over scheiden en de gevolgen daarvan vrijblijvend bij ons terecht.

Gedurende de Dag van de Scheiding kunt u tussen 9.00 uur en 17.00 uur vrijblijvend een afspraak maken bij Bos Van Eck Advocaten (telefoonnummer 0182 54 1444).
Mr. Patricia van Eck-Molenaar (vFAS-advocaat-mediator) en mr. Marie-Cécile Kathmann (scheidingsadvocaat) staan voor u klaar om al uw vragen over scheiden te beantwoorden. U kunt een gratis scheidingscheck laten uitvoeren en kosteloos advies inwinnen op het gebied van scheiden. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. U bent van harte welkom, maar wij houden 1,5 meter afstand, zullen u geen hand geven en verzoeken u vriendelijk niet te komen als u klachten heeft.

RECENTE BERICHTEN
Werkgevers die vakantiegeld inhouden vanwege COVID-19 riskeren juridische consequenties zoals boetes en wettelijke rente. Overleg met werknemers is cruciaal.