In Actueel

Wanneer u de sprong naar het buitenland maakt of uw internationale activiteiten uitbreidt, brengt dat naast kansen ook juridische risico’s met zich mee. Maakt u bijvoorbeeld geen keuze voor een bepaald rechtsstelsel of een bepaalde rechter dan kan het zomaar zijn dat u bij een geschil voor een buitenlandse rechter komt te staan. Maakt u wel een rechtskeuze maar geen keuze voor een bepaalde rechter dan kan dat er bijvoorbeeld toe leiden dat de Spaanse rechter Nederlands recht moet gaan toepassen.

https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/starters-international-business-sib/vouchers/kennisvoucher

Kortom, het is verstandig om uw contracten en algemene voorwaarden aan te passen aan uw internationale activiteiten. Met subsidie krijgt u tot maar liefst 50% van uw juridische kosten vergoed. Heeft u belangstelling voor deze regeling, neemt u dan vooral contact op met mr. Margreet Bos en mr. Ineke van Meines.

RECENTE BERICHTEN
Gratis scheidingscheck op de 'Dag van de Scheiding', 11 september 2020. Bel voor een afspraak naar 0182 54 1444. Deskundig advies van vFAS-advocaten.De indexering van alimentatie voor 2021 is vastgesteld op 3% door de minister van Justitie en Veiligheid. Alimentatiebetalingen dienen per 1 januari 2021 handmatig aangepast te worden om deze verhoging door te voeren. Gebruik de calculator van het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen of Nibud om het nieuwe alimentatiebedrag te berekenen.