In Actueel

Woonpartners Midden-Holland en Bos Van Eck Advocaten werken al enige tijd samen. Deze samenwerking is vandaag op het kantoor van Woonpartners met een handtekening bezegeld door Rosemarie Weber (Manager Wonen) en Margreet Bos-Steenbergen (advocaat-partner Bos Van Eck Advocaten).

Woonpartners Midden-Holland is een woningstichting die actief is in de gemeenten Waddinxveen, Gouda, Zuidplas en Alphen aan den Rijn. Zij hanteert als motto ‘Thuis in wonen’. Dit betekent dat zij zich voortdurend inzet voor betaalbare en prettige woningen in aantrekkelijke en leefbare wijken. Woonpartners Midden-Holland is een corporatie zonder winstoogmerk, die zich inzet voor huurders uit alle inkomensgroepen, waaronder huurders met bijzondere woonwensen zoals senioren en gehandicapten.

Bos Van Eck Advocaten bestaat uit een betrokken team van gedreven advocaten. Zij adviseert Woonpartners bij (strategische) juridische vraagstukken op het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en het vastgoed- en omgevingsrecht.

RECENTE BERICHTEN