mr. Ruben Maassen

Sinds mei 2018 is Ruben aan ons kantoor verbonden. Hiervoor werkte hij als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor in de regio Rotterdam. Daarnaast heeft Ruben ervaring opgedaan in het (ruimtelijk) bestuursrecht bij de gemeente Alphen aan den Rijn.

Ruben houdt zich bij Bos Van Eck Advocaten Mediators bezig met het vastgoed- en omgevingsrecht en contracten- en ondernemingsrecht. U kunt voor uiteenlopende vragen binnen deze rechtsgebieden bij hem terecht. Als enthousiaste en gedreven advocaat zet hij graag de extra stap die nodig is om het gewenste resultaat te behalen.

Specialisme

Huurrecht
Ruben heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het huurrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Secretaresse: Afke Schaap

Nicole van Leeuwen: Betrokken familierechtadvocaat met focus op het belang van het kind en brede ervaring in familierechtkwesties.Elise Sondorp: Expert in Familie- & Personenrecht