In Vacatures

Heb je je universitaire studie Rechtsgeleerdheid nog niet afgerond, zit je in de masterfase en ben je benieuwd of de advocatuur bij je past? Kom dan stagelopen bij Bos Van Eck Advocaten Mediators: de mogelijkheid om in een professionele, uitdagende maar ook informele werkomgeving kennis te maken met de advocatuur. Bos van Eck Advocaten Mediators biedt studentenstages waarbij je volledig in ons team van advocaten meedraait en intensief bij dossiers wordt betrokken. Je gaat mee naar besprekingen met cliënten en zittingen, doet jurisprudentie-/literatuuronderzoek, schrijft notities en (concept)processtukken.
De studentstage duurt minimaal zes weken en maximaal drie maanden waarin je een vaste begeleider hebt en een stagevergoeding ontvangt. De stage wordt afgesloten met een evaluatie en een schriftelijke beoordeling.

Voor meer informatie over Bos Van Eck Advocaten Mediators verwijzen wij je graag naar onze website www.bosvaneckadvocaten.nl of neem telefonisch contact op met mr. Margreet Bos-Steenbergen, via telefoonnummer 0182 54 1444.

Interesse? Wij ontvangen graag je motivatiebrief met je CV en recente universitaire cijferlijsten per mail: bos@bosvaneck.nl. Vermeld in welke periode je beschikbaar bent en naar welke sectie je voorkeur uitgaat.

RECENTE BERICHTEN