Omdat er veel op u afkomt.

Home » Expertise » Personen- en familierecht » Scheidingscafe

Scheidingscafé Gouda

In 2014 heeft Bos Van Eck Advocaten het Scheidingscafé in Gouda geïntroduceerd. Vanwege het grote succes de afgelopen jaren, wordt op 29 september 2022 wederom een scheidingscafé georganiseerd.

Het Scheidingscafé is een informele avond waar iedereen terecht kan met vragen over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot scheiden. Vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de voorbereidingen, de verschillende manieren om het proces aan te pakken, concrete vragen waar men tijdens het proces tegenaan loopt of over zaken die na de scheiding nog (op)spelen. Tijdens de avond zijn er diverse informatiefolders beschikbaar om mee naar huis te nemen. Er zullen diverse deskundigen aanwezig zijn. Naast de twee gespecialiseerde familierechtadvocaten en mediators van Bos Van Eck Advocaten (mr. Patricia van Eck, mr. Nicole van Leeuwen, mr. Elise Sondorp), zijn een notaris (Dirk Jan Blok), een makelaar (Ferdinand Jelten van Viavesta Makelaars & Adviseurs), een psycholoog en relatietherapeut (Marjolein Willemsen) en een hypotheekadviseur (René Slangen van Slangen Hypotheekadvies) aanwezig.

Op donderdagavond 29 september 2022 kunt u van 19.00 tot 20.30 uur vrijblijvend en kosteloos binnen lopen bij Bos Van Eck Advocaten Mediators te Gouda (Wachtelstraat 52). De bijeenkomst is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Advocaten